• De Cacaoboom winkel van Europa
  • Verzenden binnen 7 dagen
  • Gratis verzending binnen Nederland en Belgie
  • Gekweekt in Nederland
  • Super leuk om cadeau te geven.
  • De Cacaoboom winkel van Europa
  • Verzenden binnen 7 dagen
  • Gratis verzending binnen Nederland en Belgie
  • Gekweekt in Nederland
  • Super leuk om cadeau te geven.

Hele uitgeholde Natuurlijk Gedroogde Cacaovruchten 10-18cm ( 5 stuks )

€ 24,95
excl. btw, excl. levering
Helaas, tijdelijk niet op voorraad kom spoedig weer is kijken.
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Hele Natuurlijk Gedroogde Cacaovruchten 10-18cm ( 4 stuks )

Wie kent ze niet en is er niet verzot op? de Cacaovruchten van de Cacaoboom, die in het Latijns Theobroma Cacao wordt genoemd zijn de grote vruchten waar fantastische chocolade van wordt gemaakt! Het mooie natuurlijke fruit werd nog uitgebreider verwerkt voor het decoratieve doel dan voor de oogst! Nadat ze waren geplukt werden deze exotische vruchten verzameld en vervolgens aan de onderkant uitgeboord, zodat de bonen met behulp van een speciaal proces werden geleegd zodat de vrucht in zijn geheel bewaard bleef.

Door het gemaakte gat kun je prachtig in de Cacaovrucht kijken. Hierdoor past het ovale houtfruit perfect in een etalage of thuis op tafel ter decoratie of in een patisserie en ook in een snoepwinkel als een sfeervolle en natuurlijke decoratie. Natuurlijk kun je ook je beursstand, cocktailbar of je receptie versieren met deze cacaopeulen. En vooral in een chique houten kom scoort deze Zuid-Amerikaanse decoratie goed en siert hij zelfs je ladenkast en je woonkamertafel thuis!

Het uitgeholde cacaovrucht in zijn natuurlijke kleur, die op de juiste manier cacaobruin is, zit in een zak van 3 stuks. Het natuurlijke product heeft iets verschillende lengtes van ongeveer 10 tot 18 centimeter en kan daarom ook prachtig worden gepresenteerd als tafeldecoratie voor een middagkoffie, gerangschikt in een geschenkmand als decoratie met chocolade en rum of verwerkt in een ongewoon en fascinerend droog boeket. Vooral de chocoladeliefhebber mag deze natuurlijke producten niet missen!

Let op: de cacaovruchten zijn niet geschikt voor consumptie! Alleen gebruiken voor decoratie in etalages, toonbanken en als tafeldecoratie. Buiten bereik van kinderen houden!


Grootte: Ongeveer 9-15 cm
Materiaal: Hout / Originele vruchten gedroogd
Kleur : Natuurlijke kleuren, cacao bruin
Aantal : 5 stuks

Verkrijgbaar : Beperkt.

Art.-nr.: 20210
Gewicht: 0,4kg per set.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikelKorting
2 stuk(s) of meer€ 22,95Prijs per artikel: € 22,95
3 stuk(s) of meer€ 20,95Prijs per artikel: € 20,95